Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asigurare mixta de viata Prevent
Brand
Asigurare mixta de viata
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire suplimentară în caz de accident.

Opţional, se pot achiziţiona două pachete de accident:
P1: Asigurare suplimentară în caz de deces din accident

+ Asigurare suplimentară de invaliditate peste 50% din accident

+ Asigurare suplimentară de exonerare de la plata primelor asigurării de bază în caz de invaliditate permanentă din accident peste 50%

P2: Asigurare suplimentară pentru indemnizaţie de spitalizare ca urmare a unui accident

Cele două pachete de accident pot fi achiziţionate separat sau împreună.



ASIGURAREA PRINCIPALĂ

Evenimentele asigurate:

Supravieţuirea persoanei asigurate la sfârşitul perioadei contractuale

Decesul persoanei asigurate (natural sau din accident) pe parcursul derulării contractului

Modalitatea de plată a primei: anuală sau semestrială

Contractantul asigurării: Persoană fizică cu vârsta minimă 18 ani sau o persoană juridică.

Persoana asigurată: Persoană fizică cu vârsta de minim 15 ani şi maxim 65 de ani. Vârsta maximă de ieşire din asigurare este de 75 de ani.

Durata asigurării: Minim 10 ani şi maxim 45 de ani. Durata asigurării este limitată şi de împlinirea de către persoana asigurată a vârstei de 75 de ani.

Suma asigurată maximă fără control medical: pentru persoane asigurate cu vârsta sub 60 de ani - 100.000 lei; pentru persoane asigurate cu vârsta între 61 şi 65 de ani - 50.000 lei

Indemnizaţii de plată conform asigurării principale:

- dacă persoana asigurată este în viaţă la sfârşitul contractului de asigurare, asigurătorul va achita suma asigurată la supravieţuire (suma asigurată prin asigurarea de viaţă) împreună cu participarea la profit acumulată pentru contractul respectiv.

-dacă persoana asigurată decedează din cauze naturale, oricând în perioada de desfăşurare a contractului, asigurătorul va achita suma asigurată la deces (suma asigurată prin asigurarea de viaţă) împreună cu participarea la profit acumulată pentru contractul respectiv până la momentul decesului. Suma asigurată în caz de supravieţuire este egală cu suma asigurată pentru cazul de deces.

- dacă persoana asigurată decedează ca urmare a unui accident oricând în perioada de desfăşurare a contractului, asigurătorul va achita suma asigurată prin asigurarea de viaţă şi, suplimentar, suma asigurată pentru deces din accident, la care se adaugă participarea la profit acumulată pentru contractul respectiv până la momentul decesului. Suma asigurată pentru deces din accident este egală cu suma asigurată la viaţă, dar este limitată la maxim 100.000 lei.
Din Gura in Gura